MTH-Oldtimer-Event 2017

Het Univé Oldtimer Event in Nijkerk was geweldig

De Oldtimer Club Nijkerk organiseerde op zaterdag 12 mei het Univé Oldtimer Event. Het Event stond volledig in het teken van voertuigen met een leeftijd van minimaal 30 jaar met dit jaar als thema:  BROMFIETSEN.

Het Event vond plaats op het Plein in Nijkerk, de Koetsendijk en de Kolkstraat. De Koetsendijk bood vermaak met (radiografische trucks (RC Modeltrucks), suikerspin en poffertjes, diverse kraampjes, schminken voor kinderen, verkoop van de originele vinyl LP’s, Stichting Gered Gereedschap Nijkerk, Bandenservice Nijkerk en oldtimer busjes met de verkoop van koffie/thee en diverse hapjes. Ook presenteerden zich de volgende Nijkerkse autodealers: Schueler (VW/SEAT), Broekhuis (Opel/Ford), OTO Nijkerk (Toyota).

• Korte rit voor auto’s,  motoren en bromfietsen
  • Presentatie van de Puch66 club
  • Catwalk bromfietsen
  • Bromfietsparade
  • Demonstraties met radiografische Model Trucks
  • Demonstraties van de Historische Fiets Groep Noord
  • Diverse marktkramen

Jeugd

De Oldtimer Club Nijkerk is dit jaar gestart met een speciale wervingsactie voor
jeugdleden t/m 18 jaar. Tijdens het Event waren een aantal jeugdleden zelf bezig met het sleutelen aan oldtimer bromfietsen. Het sleutelen trok veel bezoekers toen zij zagen hoe enthousiast de jongens bezig waren. Tijdens het Oldtimer Event heeft zich alweer een
jeugdlid zich aangemeld.

Muziek

Er was dit jaar weer prachtige live muziek; een speciale act van Johnny and the Gangsters of Love plus Old Bones Blues.

Kindervermaak

Voor de kinderen was er natuurlijk ook gezorgd met een wedstrijd raden hoeveel ballonnen zitten er in een VW-Kever waarmee zij leuke prijsjes konden winnen. Eén van de kinderen heeft het juiste aantal van 56 ballonnen geraden. Voor de kleintjes waren er gratis ballonnen en gratis grabbelton. En als klap op de vuurpijl tekenen met krijt op een heuse oldtimer Citroën DS ( in de volksmond “de Snoek”).

De Oldtimer Club Nijkerk (OCN) is op zoek naar jeugdleden in de leeftijd t/m 18 jaar.

De Oldtimer Club Nijkerk (OCN) is op zoek naar jeugdleden in de leeftijd van t/m 18 jaar. De contributie voor de nieuwe jeugdleden is slechts
 €15,- per jaar + éénmalig €5,- inschrijfkosten. Je kunt ook lid worden zonder een bromfiets of ander voertuig. Een voertuig...

Fotoalbum Oldtimer Event 2017

Uit alle prachtige foto’s die door onze fotograaf gemaakt zijn op het MTH-Oldtimerevenement 2017 zijn deze foto’s in het album terecht gekomen.

Foto album van het MTH-OldtimerEvent 2016

Uit alle prachtige foto’s die door onze fotograaf gemaakt zijn op het MTH-Oldtimerevenement 2016 zijn deze foto’s in het album terecht gekomen.

Univé

Univé Verzekeringen Nijkerk
Oranjelaan 6
3862 CX NIJKERK