MTH-Oldtimer-Event 2017

De Oldtimer Club Nijkerk organiseert op zaterdag 12 mei in samenwerking met Univé Verzekeringen het Univé Oldtimer Event. Het Event staat volledig in het teken van voertuigen met een leeftijd van minimaal 30 jaar oud met dit jaar als thema:  BROMFIETSEN.

Het bekijken van auto’s, motoren/scooters en bromfietsen op het Plein in Nijkerk wordt gecombineerd met diverse leuke en interessante activiteiten. Dit alles is alleen mogelijk door bijdragen van veel sponsoren. Het Event begint om 11.00 uur tot 17.00. De toegang is gratis. Het Event wordt om 12.00 uur officieel geopend door de burgemeester van Nijkerk dhr. Renkema.

Speciale actie:

werving van jeugdleden t/m 18 jaar.

Het Event vindt plaats op het Plein in Nijkerk, de Koetsendijk en de Kolkstraat. De Koetsendijk biedt vermaak met (radiografische trucks (RC Modeltrucks), suikerspin en poffertjes, diverse kraampjes, schminken voor kinderen, verkoop van de originele vinyl LP’s, Stichting Gered Gereedschap Nijkerk, Bandenservice Nijkerk en oldtimer busjes met de verkoop van koffie/thee en diverse hapjes. Ook presenteren zich de volgende Nijkerkse autodealers: Schueler (VW/SEAT), Broekhuis (Opel/Ford), OTO Nijkerk (Toyota).

• Korte rit voor auto’s,  motoren en bromfietsen
  • Presentatie van de Puch66 club
  • Catwalk bromfietsen
  • Bromfietsparade
  • Demonstraties met radiografische Model Trucks
  • Demonstraties van de Historische Fiets Groep Noord
  • Diverse marktkramen
  • Voor de jeugd: Zelf sleutelen aan een oude bromfiets

Uiteraard zorgt de Oldtimer Club Nijkerk weer voor livemuziek op het Plein.
Dit jaar wordt de muziek verzorgd door  de speciale act Johnny and the Gangsters of Love plus Old Bones Blues.

Kindervermaak

• Wedstrijd raden hoeveel ballonnen zitten er in een VW-Kever met leuke prijsjes
  • Voor de kleintjes gratis ballonnen en gratis grabbelton
  • Tekenen met krijt op een echte Oldtimerauto

De Oldtimer Club Nijkerk (OCN) is op zoek naar jeugdleden in de leeftijd t/m 18 jaar.

De Oldtimer Club Nijkerk (OCN) is op zoek naar jeugdleden in de leeftijd van t/m 18 jaar. De contributie voor de nieuwe jeugdleden is slechts
 €15,- per jaar + éénmalig €5,- inschrijfkosten. Je kunt ook lid worden zonder een bromfiets of ander voertuig. Een voertuig...

Fotoalbum Oldtimer Event 2017

Uit alle prachtige foto’s die door onze fotograaf gemaakt zijn op het MTH-Oldtimerevenement 2017 zijn deze foto’s in het album terecht gekomen.

Foto album van het MTH-OldtimerEvent 2016

Uit alle prachtige foto’s die door onze fotograaf gemaakt zijn op het MTH-Oldtimerevenement 2016 zijn deze foto’s in het album terecht gekomen.

Univé

Univé Verzekeringen Nijkerk
Oranjelaan 6
3862 CX NIJKERK