Lid worden van Oldtimerclub Nijkerk

Aan het lidmaatschap van de OCN zijn enkele voorwaarden
verbonden, waaraan U moet voldoen om lid te kunnen worden. Deze zijn:

• Het lidmaatschap staat open voor mensen die woonachtig zijn in Nijkerk e.o. geïnteresseerden kunnen ook lid worden zonder dat zij in het bezit zijn van een klassiek/oldtimer voertuig.
    Heeft men wel een klassiek/oldtimer voertuig in zijn bezit, dan moet de auto, motor of bromfiets minimaal 30 jaar oud zijn.
  • De auto, motor of bromfiets waarmee aan de OCN ritten wordt deelgenomen dient aan alle wettelijke eisen te voldoen. D.w.z. minimaal een W.A.-verzekering en (voor auto’s) een geldige APK. Daarnaast moet de berijder van het voertuig in het bezit zijn van een daarvoor vereist rijbewijs.

NB: Het bestuur van de OCN (de organisatie) is niet verantwoordelijk en op geen enkele wijze
       aansprakelijk voor eventuele nadelige gevolgen van deelname aan de OCN ritten.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december.

De administratiekosten voor inschrijving bij de OCN zijn eenmalig € 5,-

De contributie (2018) :
– volwassenen vanaf 19 jaar: € 30,- per jaar
– jeugdleden t/m 18 jaar : € 15,- per jaar

Lid worden?
Aanmelden kan per e-mail bij het bestuurslid algemeen (Bertjan Heijmans). U dient de volgende
gegevens te vermelden:

• Naam, postcode, adres, woonplaats en geboortedatum
  • Telefoonnummer(s)
  • Voertuig(en) waarover u beschikt met vermelding van merk, bouwjaar en kenteken

Na toelating door het bestuur ontvangt u een bevestiging van uw lidmaatschap.

U kunt ook onderstaand formulier invullen:

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

Omschrijving van uw voertuig of voertuigen, graag merk, type en bouwjaar vermelden.

Eventuele andere vragen of opmerkingen

Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring van Oldtimer Club Nijkerk.