Lid worden van Oldtimerclub Nijkerk

Aan het lidmaatschap van de OCN zijn enkele voorwaarden
verbonden, waaraan U moet voldoen om lid te kunnen worden. Deze zijn:

Het lidmaatschap staat open voor mensen die woonachtig zijn in Nijkerk e.o. Vanaf 2014 kunnen geinteresseerden ook lid worden zonder dat zij in het bezit zijn van klassiek/oldtimer voertuig.
Heeft men wel een klassiek/oldtimer voertuig in zijn bezit, dan moet de auto, motor of bromfiets minimaal 30 jaar oud zijn. De vereniging kent 3 categorieën leden:

• a) cat. 1: leden van minimaal 18 jaar oud met een klassiek voertuig zoals
    een auto, motor/scooter met een productiedatum van minimaal
    30 jaar geleden;
  • b) cat. 2: leden van minimaal 16 jaar oud met een klassiek voertuig als
    een bromfiets met eveneens een productiedatum van minimaal
    30 jaar geleden.
  • c) leden van minimaal 18 jaar oud zonder een klassiek/oldtimer voertuig

De auto, motor of bromfiets waarmee aan de OCN ritten wordt deelgenomen dient aan alle wettelijke eisen te voldoen. D.w.z. minimaal een W.A.-verzekering en (voor auto’s) een geldige APK. Daarnaast moet de berijder van het voertuig in het bezit zijn van een daarvoor vereist rijbewijs.

Het bestuur van de OCN (de organisatie) is niet verantwoordelijk en op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele nadelige gevolgen van deelname aan de OCN ritten.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december.

De administratiekosten voor inschrijving bij de OCN zijn eenmalig € 5,-. De contributie is vastgesteld op € 30,- per jaar (2015).

Lid worden?

Aanmelden kan per e-mail bij de secretaris (janvanduinkerken@planet.nl). U dient de volgende gegevens te vermelden:

• Naam, postcode, adres, woonplaats
  • Telefoonnummer(s)
  • Voertuigen waarover u beschikt met vermelding van merk, bouwjaar
    en kenteken

Na toelating door het bestuur ontvangt u een bevestiging van uw lidmaatschap.

U kunt ook onderstaand formulier invullen:

Postcode

Woonplaats

Omschrijving van uw voertuig of voertuigen, graag merk, type en bouwjaar vermelden.

Eventuele andere vragen of opmerkingen